Veranstaltungen

Hinweis: Im Zusammenhang mit der Corona-Pandemie kommt es bei vielen Veranstaltungen zu Einschränkungen, Verschiebungen und Absagen. Bitte konsultieren Sie die Website der jeweiligen Veranstalter für aktuelle Informationen.

26 Oct 2020

Ort:
Grosser Hörsaal EO.16, Vesalianum - Nebengebäude, Vesalgasse 1, 4051 Basel

Organisator:
Fachbereich Urban Studies

Kolloquium / Seminar

Michele Lancione: Dwelling in liminalities – The otherwise care of Bucharest underground

Critical Urbanism: Current Debates

Michele Lancione (University of Sheffield)

The series Current Debates  exposes students to schools of thought and concrete interventions that redefine understandings of urban lifeworlds in the twenty-first century. The lecture series will explore the dynamics that shape cities and how cities in turn impact the course of locally situated and global phenomena. Guest lecturers hail from a range of disciplines and fields in the social sciences including urban and regional planning, geography, political theory, art and activism, and architectural research.

Info: maren.larsen@clutterunibas.ch.

Veranstaltung übernehmen als iCal